Nyhed

FOTOUDSTILLING: Karl William ser mod fremtiden

Udstillingen “Lydbilleder fra en by” tager dig helt tæt på Aarhus’ musikere

Artisten i skudlinjen af augustudgaven af magasinet tilbage i 2018 var Karl William. Sangeren debuterede i 2013 med singlen ”Kostumeramt”, og to år efter udgav han debutpladen Placebo.

Udover at være forsideaktuel på GAFFA i 2018 stod Karl William også klar med en ny plade, Livet, faldet & alt det andet, som blev opfølgeren til Placebo. GAFFA ønskede at fremhæve Karl William som en kunstner med noget på hjerte og en sans for poesi. 

Morten Rygaard, som står bag billedet, fortæller, at shootet fandt sted på The Lab – et studie i København – hvor omgivelserne blev brugt til at skabe et råt og rustikt look: 


- Da billedet blev taget, havde Karl William lige lavet et helt vanvittigt, fantastisk album og havde taget springet fra Aarhus til København. Vi ville gerne illustrere, at han ser mod fremtiden, så derfor ser han på billedet også mod lyset, fortæller Rygaard og fortsætter: 

- Hele seancen var fantastisk. Både Karl William og alle medlemmerne fra rapkollektivet Hukaos, som også var med på shootet, var nogle søde, rare, ydmyge og sympatiske folk, så det var en sand fornøjelse.  

GAFFA har længe fulgt Karl Williams karriere – helt fra debuten i 2013 og indtil nu. Du kan finde flere billeder, interviews og anmeldelser fra GAFFAs arkiv lige her.


Fotoudstillingen finder sted fra den 3. oktober til den 24. oktober på Store Torv i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Et skarpt højresving væk fra popmotorvejens midterspor

ANNONCE