Nyhed

Frank Ocean lancerer luksuriøst sexlegetøj - det koster en formue

Den diamantbesatte guldpenisring koster kun et par hundrede tusinde danske kroner

R&b-stjernen Frank Ocean er leveringsdygtig i mere end musik. Og nu har den succesfulde sangers eget luksusmærke, Homer - overraskende nok - lanceret en ganske bekostelig penisring, som kan erhverves for den nette sum af godt 185.000 danske kroner.

Frank Oceans Homer-brand har netop annonceret en ny kollektion med luksustilbehør i form af blandt andet vedhænge, armbånde, øreringe - men altså også et intimprodukt ved navn XXXL H-Bone Ring – en diamantbelagt penisring af 18-karat guld, som kan købes på Homers hjemmeside.

En penisring har til hensigt at forlænge bærerens erektion. Den lægges omkring penis ved roden og virker ved at besværliggøre tilbagestrømningen af blod fra det erigerede organ.


Kollektionen blev den 7. august 2022 promoveret gennem et opslag på Homers Instagram-profil, hvor penisringen vises i aktion på et censureret nøgenbillede.

Det står ikke helt klart, hvorvidt det er Ocean selv, som står model på billedet, men Frank ”Paco” Ocean bliver dog krediteret i opslagets beskrivelse, som du kan se nedenfor.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Homer (@homer)


Det er efterhånden et stykke tid siden, Ocean sidst har udgivet ny musik. Sidst delte han i december 2021 i sin podcast Blonded Radio en næsten ni minutter lang sang, hvis titel endnu ikke er offentliggjort.

Sangen blev lavet efter, at Ocean mistede sin 18-årige lillebror i en bilulykke.


ANNONCE