Nyhed

Google sagsøger Sonos, mener de har brudt patent

Sidste år vandt Sonos i retten, men Google mener, de har gode kort på hånden denne gang

Det er ikke noget nyt, at Google og Sonos er røget i totterne på hinanden i retten. Sidste år vandt Sonos en retssag, men nu mener Google, at det er deres tur til at vinde.

De har lige sagsøgt Sonos hele to gange for angiveligt at have brudt sig mod en række af Googles patenter omkring smarte højttalere og stemmekontrol-teknologi.

Indtil videre har der været en række søgsmål fra Sonos og et enkelt fra Google. Det ene søgsmål fra Sonos betød samtidig, at Google måtte fjerne en række funktioner fra deres produkter.

Googles søgsmål handler om ikke mindre end brud på syv forskellige patenter, hvor det ene går på stemmegenkendelse og et andet på, hvordan en række højttalere skal finde ud af, hvilken enhed der skal reagere på en stemmekommando.

De to søgsmål er afleveret til retten i den nordlige distrikt i Californien, men Google har, ifølge internetmediet The Verge, planer om at aflevere tilsvarende søgsmål til US International Trade Commision for at forhindre import af de Sonos produkter, der, ifølge Google, bryder deres patenter.

LÆS OGSÅ: Nu bliver dine gamle cd’er til nye lamper

ANNONCE