Nyhed

Hør titelsangen her: Iceage udgiver album med outsider-sange

Næste måned kan man høre de sange, der ikke klarede den i første omgang

Det danske band kommer ud med Shake The Feeling: Outtakes & Rarities 2015-2021 den 23. september via Mexican Summer og Escho. Man har nu mulighed for at høre titelmelodien, ”Shake The Feeling,” der kom ud i går (onsdag den 18. august, red.).

”Vi syntes, at den var lidt for venlig og pæn på daværende tidspunkt,” siger sanger Elias Bender Rønnenfelt i pressemeddelelsen. På samme måde er de 12 sange på albummet ”utilpassede børn,” fortæller han.

Albummet er en samling fra bandets anden halvdel af deres 14-årige karriere med sange, der i første omgang ikke kom med på de tre album fra 2014-2021. Men næste måned kan man høre dem sammen med covers af ”I’ll Keep It With Mine” af Bob Dylan og ”My Mule” af Abner Jay.


Iceage fuldførte hamskiftet til et modent rockband med deres seneste album, Seek Shelter, skrev GAFFAs anmelder, der gav det fire stjerner.

”For ja! Det er Iceage, og det er jo ikke, fordi gruppen er begyndt at spille FM-bølge-poprock sidens sidst. En poppet Iceage-plade er stadig en uregerlig størrelse i forhold til så meget andet, men Seek Shelter er dog det tætteste, Iceage nogensinde har været på at lyde som et regulært rockband.”


ANNONCE