Nyhed

Kid Cudi: Det kræver et mirakel at blive venner med Kanye West igen

I et nyt interview fortæller Kid Cudi om det ødelagte venskab med Ye

Kid Cudi har længe været uvenner med Kanye West, der officielt har skiftet navn til Ye. I et længere interview af Esquire siger Cudi, at det vil kræve et mirakel, hvis de to skal være venner igen.

”Jeg ser det ikke ske. Så vil han være nødt til at blive en munk,” siger han til Esquire.

For at forstå hvor stridigheden startede, må man kigge på forholdet mellem Pete Davidson og Wests tidligere kone, Kim Kardashian. Ye har flere gange været efter SNL-komikeren, blandt andet ved at lægge et billede op af Cudi, skuespilleren Timothée Chalamet og en overstreget Davidson på Instagram, der var Wests direkte kanal til chikane.


Og venskabet mellem komikeren og Kid Cudi førte til, at Ye officielt afskrev rapperen fra albummet Donda 2 i et nu slettet Instagram-opslag.

I interviewet med Esquire deler Cudi, hvad opslaget fik ham til at føle.

”Ved du, hvordan det føles at vågne en dag, kigge på sociale medier, og se, at du trender, fordi en eller anden snakker lort om dig? Og at denne persons internettrolde sender beskeder på Instagram og Twitter? Og i alle dine kommentarer? Det lort pissede mig af.”


Og han har i hvert fald ikke tænkt sig at begrave stridsøksen.

”Med al respekt, så er jeg ikke Drake, der tager et billede med ham næste uge og er venner med ham igen, og så er deres strid slået ned,” siger Cudi, der mener, at Ye skal acceptere bruddet med Kardashian.

”Hvis du ikke kan være en voksen mand og håndtere det faktum, at du mistede din kvinde? Det er ikke mit f****** problem. Du skal eje dit lort, ligesom alle mænd i dette liv skal,” siger han til Esquire.


Senest måtte rapperen forlade scenen på festivalen Rolling Loud, da publikum kastede vandflasker efter ham. Da han var væk, hujede de Wests navn, der tidligere havde aflyst sin optræden festivalen, skriver NME. Og det var ham, Cudi erstattede.

Man forventer, at Kid Cudi udgiver sit tiende album, Entergalactic, den 30. september, da Netflix-serien af samme navn kommer den dag.

Se traileren her:


LÆS OGSÅ: Kid Cudi udgiver hele to nye nye album til næste år

ANNONCE