Nyhed

LYT: Arctic Monkeys ude med ny single

I dag er der flere gode nyheder fra gruppen

For kun seks dage siden (onsdag den 24. august) blev det annonceret, at albummet The Car – Arctic Monkeys syvende plade – udkommer til oktober. 

Og nu er der så flere gode nyheder til fans af britrockerne - pladens første single er nemlig netop udkommet og kan høres herunder.

Nummeret hedder ”There’d Better Be a Mirrorball”, og er det første af ti numre på det kommende album. Den nye single udkommer med tilhørende musikvideo, som er instrueret af frontmand Alex Turner selv.


Du kan se musikvideoen lige her:

Arctic Monkeys seneste album var Tranquility Base Hotel & Casino fra 2018, og pladens efterfølger The Car udkommer fredag den 21. oktober. I 2020 udgav de dog også et livealbum fra deres koncert i The Royal Albert Hall i London, som modtog flotte seks stjerner af GAFFAs anmelder.


"Et livealbum, der både fungerer som greatest hits, formår at videregive liveoplevelsen og samtidig magter at besjæle numrene, hvert og et, så de lyder genkendelige og alligevel miles fra deres albumversioner. Og så er det indspillet for velgørenhed. Det kan ikke blive meget bedre," hed det blandt andet i den entusiastiske anmeldelse.

LÆS OGSÅ: Et fuldendt livealbum

ANNONCE