Nyhed

LYT: Knægt udgiver ny single

Nummeret er det første fra et kommende album

Bag det ungdommelige alias "Knægt" gemmer sig den danske musiker Malte Nordtorp, som blandt andet har samarbejdet med kunstnere som Lucky Lo, Guldimund og Andreas Odbjerg.

Tilbage i 2020 udkom sangerens debutsingle ”Byens mindste mand” i en særlig form som et gratis, online 2D-computerspil. Og nu er der igen nyheder – dog i en mere nedtonet og ikke-interaktiv udgave, for den 8. september udkommer Knægts første single fra det kommende album Månen danser pænest.

 LÆS OGSÅ: Dansk musiker udgiver single som 2D-computerspil


Nummeret hedder ”Radio Silence” og handler i et upbeat tempo om tiden efter et brud med en kæreste, og hvordan denne tid kan gøre en helt rastløs, som det står beskrevet i en pressemeddelelse.

I samme meddelelse loves det, at lytteren med ”Radio Silence” får en forsmag på et helt album - og på en musiker, ”der både kan få én til at grine, græde og nikke genkendende til sange om at vokse ud af forhold”.

Singlen er blot én ud af i alt otte sange fra Knægts kommende debutalbum, som endnu ikke har en udgivelsesdato.


Foruden Malte Nordtorps Knægt-soloprojekt spiller sangeren også med i Guldimunds liveband. Derudover var han den første musiker, der optrådte under koncertrækken Coronakoncerter.dk, der blev sat i værk i forbindelse med Danmarks første nedlukning.

ANNONCE