Nyhed

LYT: MØ fortolker 90'er-hit – og lancerer ny hjemmeside

MØ deler link til en interaktiv hjemmeskærm i forbindelse med den nye single ”Spaceman” som er på gaden i dag

MØ, som egentlig hedder Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen, har netop lanceret en mystisk hjemmeside. Siden fremstår som MØs egen hjemmeskærm, og adressen hedder da også netop karensdesktop.com.

På siden kan man blandt andet se Sandra Bullock i filmen Gravity, billeder fra begyndelsen af MØs karriere i 2014, og man kan endda også finde teksten til den nye single, "Spaceman".

Både teksten og en TikTok-video af den danske musiker afslører, at sangen kommer til at indeholde samme omkvæd som sangen af Babylon Zoo med samme navn. Det britiske band hittede stort med "Spaceman" i 1996, men havde aldrig held til at matche successen efterfølgende.

MØs udgave af "Spaceman" indgår på ep'en Dødsdrom, som udkommer i dag. ”Denne samling af sange er skrevet gennem min karriere, men den færdiggør også Motordrome-universet. Og jeg mener universet,” skriver MØ i et Instagram-opslag forud for udgivelsen.

Dødsdrom er den danske oversættelse af Motordrome - titlen på MØs seneste album fra 2022. Efter at have promoveret albummet med en række udenlandske koncerter i foråret vendte MØ hjem i forsommeren for at optræde på flere danske festivaler.

"En total triumf, hvor også hendes nye materiale brændte stærkt igennem," skrev GAFFAs udsendte om hendes koncert på årets Jelling Festival og uddelte fem af seks mulige stjerner.

Lyt til "Spaceman" her: 

ANNONCE