Nyhed

Nye navne til Nordic Noise 2023

Fire navne føjet til programmet for næste års metalbrag i Amager Bio

Der er nu tilføjet fire nye navne til den 11. udgave af Nordic Noise. Der er tale om de tre bands Evergrey, Ambush og Captain Black Beard fra nabolandet Sverige samt det danske heavy metal-band Steel Inferno, der alle optræder, når rock- og metalfestivalen finder sted den 12.-13. maj 2023 i Amager Bio i København.

”Efter mange års forsøg er det endelig lykkedes at få Evergrey med på plakaten, og sammen med Tygers Of Pan Tang og Eclipse er dette en personlig våd drøm, der er gået i opfyldelse for mig,” siger bagmanden for Nordic Noise, Michael Hvolgaard Andersen i en pressemeddelelse.


I år har Nordic Noise kunne fejre ti års fødselsdag. I den forbindelse talte GAFFA med ankermanden Michael H. Andersen, som fortalte om festivalens historie:

”Da vi i sin tid besluttede os for at lave en rock- og metalfestival, var der kun lignende festivaler i Jylland, og Copenhell var helt spæd. (...) Heavy metal var på ingen måde samme størrelse i 2013 i Danmark, som det er i dag. Og det er især takket være Copenhell og det store arbejde og økonomi, Live Nation har lagt i at få den etableret, at vi er nået så langt," fortalte Andersen tilbage i foråret.

Det er første gang, det svenske progressive metalband Evergrey besøger Danmark, siden 2016, da de gav koncert i Pumpehuset. Man kan købe billetter til festivalen lige her.


LÆS OGSÅ: Nordic Noise klar med de første navne til 2023

 

ANNONCE