Nyhed

Nyt over-ear-headset lover fede lydoplevelser i ekstraordinær lang tid

Sennheiser er nu på vej med deres nye over-ear-headset, der kommer med løfter om både fed komfort, overlegen lyd og batterilevetid på op til 60 timer

Momentum-serien af headsets fra lydspecialisten Sennheiser har længe været deres toplinje af forbruger-headsets. Det nye headset, Momentum 4 Wireless, kommer med en række af de funktioner, der har gjort forgængerne så populære, samt en del forbedringer og justeringer, der skulle gøre oplevelsen med headsettet endnu bedre.

Headsettet skulle blandt andet have en række funktioner, der skulle forbedre interaktionen, og så lover Sennheiser en batterilevetid på op til 60 timer.

Det akustiske system er drevet af en 42mm transducer, hvilket skulle være med til at give Momentum 4 en bedre dynamik, klarhed og en generel bedre musikoplevelse. Den adaptive støjreduktion er blevet opgraderet, og Sennheiser lover, at brugerne bliver placeret midt i musikken og giver dem mulighed for at høre alle detaljer i musikken, selv i støjende miljøer.

Som alle headsets i dag kommer Momentum 4 naturligvis også med transparency-tilstand, så brugerne kan høre omgivelserne, hvis det er nødvendigt.

App’en skulle komme med en equalizer, der gør det muligt at tilpasse lyden præcist til eget behov og ønsker. Ikke mindst ved at tage højde for brugernes lyttepræferencer og justere lyd og musik derefter.

Momentum kommer med 2x2 digital beamforming mikrofonsystem, der lover at gøre samtaler bedre ved at kunne fokusere på din tale og fjerne vindstøj.

Momentum-serien ligger i den dyre ende af skalaen, og denne version får en pris på et sted mellem 2.500 og 3.000 kroner.

Til den pris lover Sennheiser et nyt design, der både kombinerer komfort og stil, samt at du kan bruge headsettet hele dagen uden at blive træt af at have det på.

LÆS OGSÅ: Google sagsøger Sonos, mener, de har brudt patent

ANNONCE