Nyhed

Oplev H.C. Andersens eventyr som gratis gotisk rockkoncert

Den usædvanlige musikalske forestilling finder sted under årets H.C. Andersen-festival i Odense

Musikeren Ras Bolding byder i næste uge indenfor, når forestillingen Andersen i hologrammet indtager Kulturmaskinen i anledning af årets traditionsrige H.C. Andersen-festival i Odense.

Andersen i hologrammet forener elementer af elektronisk musik med goth og punk såvel med som klassisk og nordisk folkemusik. Sceneshowet bliver derudover akkompagneret af et udvidet lys- og lasershow, og som noget helt nyt fremgår også hologrammønstre og effekter, der vil blive vist på scenen.

Ud over skaberen bag forestillingen, Ras Bolding, deltager musikerne Olivia Obskur på ekstra vokal og synthesizer og Emmelie Eddike på synthesizer.


Ras Bolding har gennem en årrække haft stor succes med lignende forestillinger, hvor han har fortolket forfatterens mørkere eventyr. I år præsenteres forestillingen af H.C. Andersen Festivals, Kulturmaskinen og Klub Golem.

Den fynske festival har fundet sted siden 2013 og er startet med visionen om ”at sætte Odense på landkortet gennem en stor og mangfoldig kulturfestival”, som det er formuleret på festivalens hjemmeside.

I år løber arrangementet fra den 21.-28. august, og programmet byder på forskellige forestillinger samt koncerter med navne som Blæst og Rasmus Seebach. Du kan læse mere om årets program lige her.


Andersen i hologrammet opføres to gange den 27. august klokken 17:00 og 20:00, og forestillingen varer en time. Du kan gense en bid af Ras Boldings fortolkning af Den lille havfrue fra H.C. Andersen Festivals anno 2021 nedenfor.

LÆS OGSÅ: Oplev H.C. Andersen som goth-punk-elektro-musik i Odense


 

ANNONCE