Nyhed

SE: MTV censurerede fræk Måneskin-optræden ved prisfest

Det var bestemt ikke noget for MTV

Bandet med det meget danskklingende navn Måneskin var natten til i dag (den 29. august) en del af MTVs årlige awardshow Video Music Awards, som i folkemunde bliver omtalt VMA.

De italienske Eurovision-vindere spillede nummeret ”Supermodel” i en udgave, der ikke just faldt i god jord hos MTV. Gruppen er kendt for ikke at være blege for at iklæde sig vovede munderinger, og deres debut-optræden til VMA var bestemt ingen undtagelse. Deres optræden var nemlig så fræk, at den blev censureret af MTV.

LÆS OGSÅ: Måneskin drager på stor turné – og besøger Danmark


Forsanger Damiano David var iklædt en form for ridebukser lavet af læder med et nærmest komplet udsyn til hans bagparti. Men det, der især skabte travlhed for tv-folkene bag showet, var, da gruppens halvt danske bassist, Victoria De Angelis, smed sin trøje i starten af deres optræden – man kunne nemlig se et blottet bryst kun dækket af et lille sølv-mærkat.

Dette gimmick overtrådte tydeligvis MTVs regler for, hvor meget hud seeren må se, for optagelsen af deres optræden afslører et meget kejtet forsøg på at "skåne" seerne. Det er nemlig kun indledningsvist, at man ser bandet optræde i fuld vigør, fordi den resterende del af klippet er domineret af et luftfoto, hvor man kun kan se scenen på afstand.

Du kan se MTV’s noget mislykkede forsøg på at "skåne" seerne herunder:

Den 2. maj 2023 besøger det italienske band Royal Arena i København, og du kan fortsat få billetter lige her.

ANNONCE