Nyhed

Stine Bramsen annoncerer første – og største – liveturné i seks år

I starten af det nye år har du mulighed for at opleve sangeren

Efter en begivenhedsrig festivalsommer med rosende ord fra blandt andet GAFFA har Stine Bramsen netop offentliggjort, at hun drager på sin største turné i seks år. Koncerterne finder sted i landets største koncertsale, og Bramsen på vokal akkompagneres af et stort band på hele seks personer.

I en pressemeddelelse sætter Bramsen ord på sin store begejstring for den kommende turné:

”Jeg kan næsten ikke vente med at komme ud og spille live igen oven på denne sommer. Jeg føler virkelig, at jeg har fundet mig selv musikalsk over det seneste års tid. Koncerten på Smukfest var klart en milepæl for mig, og nu glæder jeg mig til at tage mit fantastiske band med ud på en længere Danmarkstour og folde mit nye show helt ud i dets rigtige form”.


GAFFA har i sin seneste anmeldelse givet Bramsen rosende ord, der blandt andet lover, at hun er en kunstner med holdning til tingene, og at Bramsen og kompagni leverer et højt musikalsk niveau.

LÆS OGSÅ: Længe leve mangfoldigheden – Stine Bramsen som ny ligestillingsminister?

I samme føromtalte pressemeddelelse sætter Stine Bramsen pris på de flotte ord:


”Jeg gør mig virkeligt umage med min nye musik og mit nye liveshow. Jeg vil have, at folk skal gå fra mine koncerter med en musikalsk oplevelse, hvor de både har festet og grædt. De skal føle sig underholdt hele vejen igennem. Det er derfor, jeg har det store band med, der får plads til at spille rigtigt live. Jeg prøver hele tiden at udfordre, hvordan jeg sætter showet sammen, da det både giver os og publikum en ny oplevelse hver gang”.

Bramsens store band består af Mads Storm (keys), Kristoffer Sjelberg (trommer), Bastian Sjelberg (bas), Merethe Corydon (kor), Kajsa Vala (guitar) og Emilie Espichicoque Vestergaard på percussion.

Du kan opleve Stine Bramsen i følgende byer:


Fr. 20/1 – Greve, Portalen

Lø. 21/1 – Helsingør, Kulturværftet

Fr. 27/1 – Fredericia, Eksercerhuset


Lø. 28/1 – Kolding, Godset

To. 2/2 – Veje Musikteater

Fr. 3/2 – Skive Musikteater


Lø. 4/2 – Aalborg, Musikkens Hus, Koncertsalen

Ti. 7/2 – Odense, Magasinet

On. 8/2 – København, DR Koncerthuset, Koncertsalen


To. 9/2 – Musikhuset Aarhus, Store Sal

Fr. 10/2 – Horsens Ny Teater

Lø. 11/2 – Rødovre, Viften


Billetsalget kan du finde lige her.  

 
ANNONCE