Nyhed

Taylor Swift annoncerer nyt album

Pladen indeholder tretten nye numre

Natten til i dag (mandag den 29. august) var en festlig aften i New Jersey, hvor det årlige MTV VMA-awardshow blev afholdt.

Prisen "årets musikvideo" gik i går til Taylor Swift for videoen til den ti minutter lange sang ”All Too Well (Taylor's Version)”. Da hitmageren modtog sin pris, var der dog mere end en takketale på tapetet.

Swift slap nemlig nyheden om et kommende album, da hun i sin tale fortalte til sine fans: ”Mit spritnye album udkommer den 21. oktober. Jeg vil fortælle jer mere om det til midnat”, lød det fra Swift - her citeret fra NME.


Og ganske rigtigt: til midnat dukkede et opslag op på sangerens Instagram-profil med flere detaljer om et kommende album.

Her blev det afsløret, at titlen er Midnights, og at albummet ”fortæller historierne om tretten søvnløse nætter spredt henover mit liv” – med andre ord indeholder albummet 13 numre, hvis sangtitler endnu ikke er afsløret.


I  opslaget hed det desuden om albummet:

”Vi ligger vågne i kærlighed og i frygt, i uro og i tårer. Vi stirrer på vægge og drikker, indtil de taler tilbage. Vi vrider os i vores selvskabte bure og beder til, at vi ikke – lige i dette øjeblik – er ved at begå en skæbnesvanger, livsændrende fejltagelse. Dette er en samling af musik skrevet midt om natten, en rejse gennem rædsler og søde drømme. Gulvene, hvor vi går med hastige skridt, og dæmonerne, vi står over for. Til alle os, der har vendt og drejet os og besluttet at holde lanternerne tændte og gå på opdagelse – i håbet om, at vi måske, når klokken slår tolv... møder os selv”.

 


Det er ikke længe siden, der sidst var nyt fra sangeren. Tilbage i december 2020 udkom albummet Evermore. Sidenhen har hun også udgivet genindspillede album af sine gamle udgivelser Red og Fearless.


LÆS OGSÅ: Karantæne-album er en ny milepæl i Taylor Swifts karriere

ANNONCE