Nyhed

Tobias Rahim giver gratis koncert - arrangører forbereder sig på kæmpe fremmøde

Der bliver formentlig tryk på, når hitmageren Rahim giver gratis koncert under næste uges festuge i Randers

Om en uge (torsdag den 18. august, red.) optræder Tobias Rahim på Amfiscenen ved Værket i Randers - og allerede nu forbereder arrangørerne sig på massivt fremmøde. Der er tale om en dobbeltkoncert med sangerinden Dorthe Gerlach, og der er fri entré.

En del af koncerterne på Rahims aktuelle turné blev booket, inden popsangerens succes stak helt af. Det har givet logistiske udfordringer flere steder - og betydet, at man tidligere på sommeren for eksempel kunne opleve den storhittende Rahim optræde til folkeskolernes afslutningsfest på det lille Horsens-spillested Platform K.

Tobias Rahim har indtaget de danske hitlister med sange som ”Stor mand,” ”Mucki Bar” og ”Feberdrømmer Xx Dubai.” Og al erfaring viser, at den store mand har brug for en større plads foran scenen, i takt med at hans popularitet stiger.

Derfor bliver der formentlig også trængsel foran Værkets Amfiscene i Randers på torsdag. Her kan der nemlig kun være 2500 mennesker, og derfor har man netop udvidet koncerten til P-pladsen, hvor 7000 mennesker kan stå, skriver TV2 Østjylland.

Den store interesse gør, at der bliver sat storskærme op, og at der kommer en bedre lyd, siger Mikael Qvist Rørsted, musik- og teaterchef for Musikhuset Værket, til TV2 Østjylland. Rørsted tilføjer: ”Vi føler os overbevist om, at vi laver en ansvarlig og sikker koncert.”

Senest optrådte Tobias Rahim på Stjernescenen til dette års Smukfest. En koncert, der var nødt til lukke for adgangen flere gange, mens de 30.000 gæster skrålede med, som DR skriver det. Og Rahims seneste koncert i Aalborg tiltrak mellem 45.000 og 50.000 mennesker, skriver MigogAalborg.

LÆS OGSÅ: Gigantisk hit-siesta med solstråler på lydformat

Når Rahim tager på turné til landets største byer i foråret, er der taget højde for hans store succes. Til den tid er store arenaer som Royal Arena i København og Ceres Arena i Aarhus, som danner ramme om Rahims hitfest.

ANNONCE