Nyhed

Vilde vejrforhold: En død og 17 sårede efter at scene kollapsede

En lørdag nat på en spansk festival blev forvandlet til et skrækscenarie, da dele af scenen kollapsede

En person er død og 17 er sårede, efter at dele af hovedscenen kollapsede under festivalen Medusa Festival, der ligger i nærheden af Valencia i Spanien. Det skete lørdag klokken 04:18 på grund af stærke vindstød, skriver CNN.

Manden, der er død, blev kun 22 år, har en talsmand for Valencia fortalt CNN.

Da scenen kollapsede, var der 50.000 mennesker på pladsen. Og de evakuerede mennesker kom aldrig ind på pladsen igen, da Medusa Festival lørdag aflyste festivalen to dage før tid. Det offentliggjorde de via Instagram.

”Det er et smertefuldt øjeblik. Det er svært og hjerteskærende. Et enormt sørgeligt og nedslående øjeblik for familie og venner. Et øjeblik, ingen nogensinde skulle opleve,” skriver Medusa Festival i et Instagram-opslag og fortsætter:

”Vi tror på, at alle jer, der kender os, ved, at vores primære formål er at beskytte jer til alle vores events. Derfor, og fordi det stadig er vores højeste prioritet, har Medusa Festivals organisation truffet valget om at aflyse vores festival.”

 

Årets line-up bød på navne som Afrojack, David Guetta, danske Martin Jensen og Steve Aoki, der netop har optrådt på dette års AiaSound.

LÆS OGSÅ: STEVE AOKI-ANMELDELSE: SUBLIM PSYKO-TRAMP MED KAGEORDNING

Kollapset sker efter en sommer med ekstreme vejrtilstande, hvor høje temperaturer og skovbrande har hærget Europa. I øjeblikket har varmen igen taget til – ikke kun i Danmark, men også i Spanien. Temperaturen var nemlig helt oppe på 40,5 grader klokken 03 om natten tæt på ulykkesstedet, skriver CNN.

ANNONCE