Nyhed

Blæst besøger Store Vega

GAFFA - alt om musik

Elektropopperne spiller i København 20. december

Først optrådte de på Ideal Bare - det københavske spillestedet Vegas lille scene for upcoming navne. Siden spillede de på et udsolgt Lille Vega. Og nu har Blæst så annonceret deres hidstil største koncert, nærmestere bestemt på Store Vega den 20. december 2022. 

Blæst blev bemærket af GAFFA flere gange i løbet af 2021. I april fandt de vej til listen bedst lige nu: 12 nye og håndplukkede tracks, og i efteråret høstede de fem flotte stjerner for deres koncert på Spot Festival. "Bandet har for nylig skrevet kontrakt med Universal Music, og deres performance på Spot beviste, at kvartetten har en lovende fremtid indenfor dansk pop foran sig", konstaterede Emilie Schjeldahl ved den lejlighed.

Blæst udgav deres nyeste single, "Juice", tidligere på måneden og fulgte dermed op på sangen "Ego", som blandt andet har været udvalgt som "Ugens uundgåelige" på DR's P3. "Attituden er tilbagelænet og ubesværet, men de groovy, delikate popsange er båret af en ukuelig musikalsk fremdrift", hedder det veloplagt i en pressemeddelses, som fortsætter:


"Blæst er indbegrebet af ørehængende melodier med en lyrik, der omfavner det nære og de små hverdagsøjeblikke, som rummer stor poesi, hvis man blot ser efter. Der gemmer sig historier om farverige partycrashers på Roskilde Festival, tungsind og festromancer, og de simple, ungdommelige tekster bliver leveret af Fernanda Rosa, der med sin karismatiske vokal og stærke melodier leder tankerne tilbage på 80’ernes og 90’ernes danske popikoner."


 LÆS OGSÅ: Elektropopperne Blæst har medvind på cykelstien

ANNONCE