Nyhed

Britney Spears skriver rekordstor kontrakt på selvbiografi

GAFFA.dk – alt om musik

Stjernen modtager angiveligt 100 millioner kroner for at fortælle sin historie

Britney Spears har indgået en aftale med forlaget Simon & Schuster om at fortælle sin historie i en åbenhjertig selvbiografi, skriver Variety. Ifølge mediet er der tale om en "rekordstor" kontrakt. Beløbet kan ikke bekræftes officielt, men ifølge et andet medie, Page Six, skulle Spears modtage 15 millioner dollar (cirka 100 millioner kroner) for bogen.

Værket skal fortælle om hele Spears' liv, fra hendes tid som barnestjerne over hendes succesfulde år som superstjerne til hendes noget anstrengte forhold til sin familie, der har været præget af, at Spears i perioden 2007-2021 var underlagt et værgemål bestyret af hendes far, Jamie Spears. I denne periode var Britney Spears' privatliv udsat for en lang række restriktioner, samtidig med at hun indspillede musik og turnerede.


Værgemålet blev indført efter et offentligt sammenbrud i 2007, men i de senere år har der været stor kritik af værgemålet fra blandt andet den internationale fanbevægelse #freebritney. Britney Spears har selv ad rettens vej forsøgt at slippe ud af værgemålet, hvilket endeligt skete i november 2021.

LÆS OGSÅ: Britney Spears: "Min familie har ødelagt mine drømme 100 milliarder procent"

 


ANNONCE