Nyhed

Gilli udskyder Royal Arena-show – og tilføjer flere koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Rapperen giver tre store koncerter i oktober

Den store genåbning er åbenbart kommet bag på visse artister og koncertarrangører. I hvert fortæller koncertarrangøren Down the Drain, at grundet det korte genåbningsvarsel er rapperen Gilli nødsaget til at flytte sin planlagte koncert i Royal Arena fredag den 11. februar 2022 til lørdag den 29. oktober 2022. Han tilføjer derudover to helt nye koncerter i henholdsvis Aarhus lørdag den 22. oktober og Odense fredag den 28. oktober 2022. Disse tre koncerter vil være den eneste chance for at se Gilli live i 2022, lyder det.

Gilli har igennem de seneste år været Danmarks suverænt mest streamede artist, og han rundede som den første dansksprogede solist 1 milliard streams i juli sidste år. Gilli besidder pt. førstepladsen på den officielle hitliste med sit andet soloalbum Carnival, der udkom den 14. januar i år. Albummet henter inspiration fra afrobeat, dancehall, baile funk, dembow og reggaeton og er produceret af Nicki Pooyandeh, T&O og Lucas Secon.


29-årige Gilli, der har det borgerlige navn Kian Rosenberg Larsson, debuterede i 2010 med singlen "Fissehul" som en del af kollektivet B.O.C., hvor de to andre medlemmer var Benny Jamz og den senere ligeledes succesfulde solist Kesi. Han brød igennem i 2014 med ep'en Ækte vare, der var soundtrack til filmen af samme navn, som Gilli også medvirkede i. Siden har han haft hit på hit på hit, eksempelvis "C'est la Vie" (med MellemFingaMuzik), som var med til at skyde afrobeat-bølgen i gang i Danmark, "Tidligt op", "Rica" (med Sivas og Kesi), "Tranquillo" (med Branco) og "Vai Amor". I alt har Gilli haft 56 sange på den danske hitliste igennem det sidste årti.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Feststemning og varm hip-pop

Gilli live - oktober 2022


Aarhus Congress Center, Aarhus: lørdag den 22. oktober

Sydbank Arena, Odense: fredag den 28. oktober

Royal Arena, København: lørdag den 29. oktober


Billetinformation:

Billetsalget til de tre koncerter starter torsdag den 3. februar 2022 kl. 10.00 via ticketmaster.dk

Koncerten i Royal Arena fredag den 11. februar 2022 er udskudt til lørdag den 29. oktober 2022 samme sted. Der vil også være yderligere billetter i salg hertil.


Varm op med "Avantgarde" fra albummet Carnival:

ANNONCE