Nyhed

Heartland Festival klar med 12 danske vækstlagsnavne – og intimscene

GAFFA.dk – alt om musik

Oplev blandt andre Baby in Vain, Guldimund og School of X

Heartland Festival har netop offentliggjort en ny-navngivet scene, Diorama, scenen ved skovsøen, der skal fokusere på danske vækstlagsnavne. I samme forbindelse har festivalen annonceret 12 nye navne fra samme vækstlag, nemlig Baby In Vain (billedet), School of X, Barbro, Bbybites, Brimheim, Debbie Sings, FLAVA, Guldimund, Helena Gao, IVAN$ITO, Julie Pavon samt DJ NAH CARE.

Sidstnævnte er et kendt navn i det københavnske LGBT-miljø, hvor han blandt andet har stået bag klubconceptet Club Versatile, der udover at holde fester også består i at arbejde for inklusion og repræsentationen af queerpersoner og minoriteter i nattelivet. Som dj spiller han r&b og techno.


“Programmet på Diorama er et bredt tværsnit af mange genrer. Fra inderlige sangskrivere som stortalentet Barbro til kæmpe dansefest med IVAN$ITO. Fælles for alle artisterne på scenen er, at de helt sikkert kommer til at byde på liveoplevelser ud over det sædvanlige. Vi har kurateret et univers, der omfavner det eksperimenterende og det autentiske, hvor publikum kommer helt tæt på kunstnerne og musikken,” siger Josefine Winding, musikbooker på Diorama.

Festivalen finder sted fra torsdag den 2. juni til lørdag den 4. juni ved Egeskov Slot på Midtfyn. 

LÆS OGSÅ: BABY IN VAIN-ANMELDELSE: Guld til Danmark


Varm op med Baby in Vains "Million":

 


ANNONCE