Nyhed

Kashmir frigiver flere billetter til længeventede comeback-koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Kashmir frigiver flere billetter til deres comeback-koncerter i Herning og København den 26.-28. maj 2022

Med produktionen så godt som på plads har det været muligt at sætte yderligere billetter i salg til Kashmirs forlængst udsolgte, stort anlagte arenakoncerter – men man skal være hurtig, for der meldes om få billetter i begge byer, oplyser koncertarrangøren Down the Drain.

Billetterne blev revet væk, da Kashmir i 2019 annoncerede deres første koncerter siden 2014, som skulle have fundet sted i Royal Arena og Jyske Bank Boxen i maj 2020. Det førte til tilføjelsen af endnu en koncert i København, og forventningerne var høje. Desværre gjorde corona-restriktioner, at koncerterne måtte udskydes først et år, så et år mere. Men nu bliver de altså til noget, da de sidste restriktioner blev fjernet 1. februar.

Sanger, guitarist og sangskriver Kasper Eistrup, der i bandets pause har arbejdet som billedkunstner, udtaler i en pressemeddelelse:

”Vi har glædet os i snart tre år til at fejre vores fælles historie med vores fans. Vi har arbejdet hårdt på at skabe den ideelle Kashmir-oplevelse i de helt rette rammer, så vores koncerter i maj kan blive en stor fejring af hele musikkataloget, relationerne til vores fans og de fælles oplevelser, vi har skabt og haft sammen igennem tiden!”

Igennem deres 30 år lange karriere har Kasper Eistrup, bassist Mads Tunebjerg, trommeslager Asger Techau og siden år 2000 også keyboardspiller og guitarist Henrik Lindstrand skabt et nu syv album stort og meget rost bagkatalog, talrige hits og fået en dedikeret fanskare. På debutalbummet Travelogue fra 1994 var de inspireret af grunge og funk, men senere har musikken taget en drejning i retning af mere melankolsk indierock, senest på albummet E.A.R. fra 2013. Da de i 2019 annoncerede deres comeback, skete det ifølge Kasper Eistrup efter en ”rørende efterspørgsel fra vores fans”.

De udskudte koncerter finder sted i Jyske Bank Boxen i Herning den 26. maj 2022 og i Royal Arena i København den 27. og 28. maj 2022. Der er nu sat et begrænset antal ekstra billetter i salg til samtlige koncerter.

Billetter kan købes på ticketmaster.dk.

Kashmir kan også opleves på NorthSide og Tinderbox.

Varm op med klassikeren "Rocket Brothers" fra 2003:

ANNONCE