Nyhed

Marie Key drager på turné med Bremer/McCoy

GAFFA.dk – alt om musik

Den nye konstellation giver fire koncerter i maj

I går annoncerede Marie Key et nyt album, hvor hendes sange akkompagneres af jazzduoen Bremer/McCoy, og i dag følger hun op med nyheden om en turné med duoen alias bassist Jonathan Bremer og tangentspiller Morten McCoy.

Marie Key siger følgende om de kommende koncerter i en pressemeddelelse: ”Jeg glæder mig meget til at spille med Morten og Jonathan. Under arbejdet med det nye album blev jeg tit ret høj over, hvor godt Jonathan og Morten spiller, og jeg føler mig meget heldig, at de har sagt ja til at spille de her koncerter med mig. Jeg tror, det kommer til at blive noget helt særligt. De fleste af de nye sange er indspillet og skrevet, hvor vi var i samme rum, og jeg tror og håber, at vi kan finde samme nærvær og intensitet, når vi skal spille sammen til maj.”


Det kommende album får titlen Lys finale, udkommer 11. februar og bliver hendes sjette soloalbum fra og med debuten I byen igen fra 2011. Inden da havde hun udgivet to album med Marie Key Band i 2006 og 2008. Hun fik sit folkelige gennembrud i 2012 med albummet De her dage

Marie Key var senest albumaktuel i oktober 2020 med et selvbetitlet album, som GAFFAs anmelder tog forholdsvis godt imod. Dengang var der modsat nu flere referencer til samtiden, blandt andet til coronanedlukningen, der blandt andet førte til drive-in-koncerter.

LÆS OGSÅ: Klassisk Key med elektropop, følelser og underspillet humor


Bremer/McCoy har i eget navn udgivet fem album. De debuterede i 2013 med Enhed og har senest udsendt Natten i oktober 2021. Desuden medvirkede de på side 2 af Peter Sommers meget roste 2018-album Elskede at drømme, drømmer om at elske.

LÆS OGSÅ: BREMER/MCCOY-ANMELDELSE: Nye forunderlige dybder og narrativer

Marie Key og Bremer/McCoy kan opleves følgende steder:


Fredag 13.05.2022 Svendborg Teater

Søndag 15.05.2022 Aarhus Teater

Fredag 20.05.2022 Louisiana, Humlebæk


Lørdag 21.05.2022 Musikkens Hus, Aalborg

Billetsalget begynder 1. februar klokken 10 via dette link

 


 

ANNONCE