Nyhed

Mere genbrugsplast i Logitech-produkter

GAFFA.dk - alt om musik

Det bliver stadig mere vigtigt for forbrugerne, at produkter bliver mere bæredygtige, og Logitech har nu øget antallet af produkter, der er baseret på genbrugsmaterialer

Der benyttes store mængder af plast i computere og tilbehør i dag, og samtidig er det blevet vigtigere for forbrugerne, at de samme produkter bliver mere miljøvenlige og bæredygtige.

Logitech har gennem de sidste par år sænket deres kulstofudledning og øget brugen af genbrugsplast, og i en pressemeddelelse fortæller de, at deres Creativity og Productivity-portefølje bruger PCR-plat i 65% af alle mus og tastaturer, hvilket overstiger de 50%, de forpligtede sig til i 2020.


I 2021 fjernede Logitech omkring 8.000 tons jomfruplast, hvilket ifølge Logitech gav en besparelse på 19.000 tons CO2 på produkterne. Det skulle svare til mængden af CO2, som en gennemsnitlig bil, der kører 1.740 gange rundt om jorden, udleder.

I pressemeddelelsen fortæller de, at indholdet af PCR-plast i deres produkter er mellem 75% og 20%, afhængig af produkttype, farve og materialesammensætning. Den fortæller, at deres formål er at maksimere procentdelen af genbrugsindhold i hvert produkt, uden det går ud over design eller kvalitet.

Logitechs ambitioner er, ifølge deres pressemeddelelse, at være klimapositive efter 2030, ved at reducere mængden af kulstof, der bliver udledt. Logitech har derfor skrevet under på The Climate Pledge og har yderligere forpligtet sig til at bringe detaljeret information om CO2-påvirkningen på al deres emballage.


LÆS OGSÅ: Nye tablets skal sikre underholdning og kreativitet på farten

ANNONCE