Nyhed

PREMIERE: Vild, futuristisk video fra Sylle Struck – kendt fra MØs liveband

GAFFA.dk – alt om musik

"Lucid Dreams" handler om mødet mellem menneske og kunstig intelligens

GAFFA kan nu holde dansk premiere på den imponerende, futuristiske video til debutsinglen "Lucid Dreams" med den danske musiker Sylle Struck og vokaler fra ligeledes danske Yekesa. Se videoen ovenfor.

Debuterende Sylle Struck har brugt det sidste årti på at turnere verden rundt med MØ som live-keyboardspiller og dj. På talrige tourbusser og hotelværelser har Sylle samlet skitser og lavet numre med samarbejdspartnere i forskellige studier og ved forskellige sessions verden rundt. Alle disse tråde er blevet samlet i et ambitiøst konceptalbum, som ifølge pladeselskabet Konkylie (First Flush med flere) forener den visuelle verden med musikken. 

Førstesinglen "Lucid Dreams" handler om moderne kærlighed og søgen efter dette med linjer som “I’ve been looking for you all night, swiping left and right”, og det udtrykkes også i videoen. I en verden fyldt med kunstig intelligens og optimerede algoritmer tager sangen udgangspunkt i mødet mellem et menneske af kød og blod og en kærlighed skabt af kunstig intelligens. Se selv den flotte video ovenfor. Videoen er instrueret af Sylle Strucks bror Hannibal Struckmann og Sylle Struck selv.

Det kommende debutalbum Second Nature udkommer som et samlet audiovisuelt værk, der lægger lyd til en række korte film og visualiseringer.

Som bonusinfo kan det i øvrigt oplyses, at Sylle Struck har det borgerlige navn Sylvester Struckmann, og han er bror til MØs tidligere bandkollega Josefine Struckmann fra den hedengangne punkduo MOR. Josefine Struckmann udgiver i dag r&b under kunstnernavnet Nurse.

LÆS OGSÅ: En ny (stadig poppet) MØ-æra

ANNONCE