Nyhed

Spot Festival klar med 10 nye navne

GAFFA.dk – alt om musik

Spot Festival er klar med 10 nye, solide danske navne

Det lysner så småt i festivalsommerens horisont, og med alle restriktioner nyligt hævet kan vi vist godt glæde os til en sommer, der ligner dem fra pre-coronatiden. En af de festivaler, der fik lov at blive afviklet sidste år (om end tre måneder forsinket), var Spot Festival i Aarhus. De har netop annonceret ti nye navne, når festivalen vender tilbage, som vi kender den på sit sædvanelige tidspunkt i starten af maj.

Der er lagt i kakkelovnen til stor hiphop-fest med danske stjerneskud som ICEKIID, Pind og CXCX Chu Chu og norske Ash Olsen. Derudover kommer JEURU med mørk og ærlig r&b, der også trækker tråde til trip-hoppen og elektronisk soul.


Den anden halvdel repræsenterer poppens forskellige afskygninger, hvor blandt andre Kleo der kommer med astrologisk alt-pop, Selma Higgins inviterer på legende funkpop og Magly (DK/NO), der allerede er ved at skabe sig et navn i Norge, leverer ærlig og sårbar og fængende pop. Julie Ellinor lægger også vejen forbi med sin sjælfulde, synthbåret alt-pop, og sidstnævnte i puljen er Reveal Party, der kommer og fortæller med ironi og mørk sarkasme om kærlighed og livet som transkvinde over sin midwest-folkede rock-pop.  

LÆS OGSÅ: Spot Festival-leder: "Vi er skidegodt tilfredse"

ANNONCE