Nyhed

The Libertines til København

GAFFA - alt om musik

Forventningens glæde er altid blandet med en vis bekymring for aflysning, når hovedpersonen hedder Pete Doherty.

Ikke desto mindre er det nu annonceret, at The Libertines - alias Doherty, Carl Barat og kompagni, herunder den dansk bosatte bassist John Hassall - kommer til København for at optræde på Store Vega. Koncerten finder sted den 1. november, og falder sammen med tyveåret for libertinernes debutalbum Up the Bracket (2002).

Albummet indbragte bandet en pris som Best New Band ved de prestigefyldte NME Awards samme år, og i 2004 fulgte gruppen op med albummet The Libertines. Kort efter, mens publikum og anmeldere stod på nakken af hinanden for at hylde det hypede (og berygtede) band, gik de i opløsning. 

Siden har Barat og Doherty helliget sig repektive sideprojekter, men også været genforenet på scenen ved flere lejligheder. En af dem var hyldestkoncerten til det klassiske rockalbum The Velvet Underground & Nico i Paris i 2016, hvor Doherty var så beruset, at han dårligt kunne sammensætte tre akkorder. 

p>

Når The Libertes er bedst, brænder de imidlertid særdeles stærkt igennem - og man kan altså se frem til en helt særlig aften, når gruppen rammer København som led i deres Up the Bracket 20th Anniversary Tour til efteråret. Billetter koster 350 kroner og er i salg fra 25. feburar lige her

ANNONCE