Nyhed

The Libertines udgiver særlig podcastserie

Punkrockbandet har også et album på vej

I år kan det britiske band, som består af Pete Doherty, Carl Barât, John Hassall og Gary Powell, fejre deres 20-års jubilæum i musikkens ånd. Det er nemlig tyve år siden, deres debutalbum Up The Bracket udkom tilbage i oktober 2002.

I den anledning har gruppen netop annonceret, at de på fredag (den 14. oktober, red.) udgiver en særlig podcast ved navn Up The Bracket: 20 Years of The Libertines, der er skabt for at fejre og hylde deres første udspil. Det skriver NME.

Over syv afsnit medvirker alle fire bandmedlemmer, James Endeacott – manden, som opdagede bandet – og Anthony Thornton, som er forfatter af gruppens biografi og journalist hos det britiske musikmagasin NME. Her får seerne et dybere indblik i The Libertines’ rejse ind i musikken gennem deres op- og nedture.


I en trailer til podcasten fortæller Sunta Templeton, vært på Radio X, følgende:

”Historien om The Libertines er fascinerende, kaotisk og totalt fængende. Det her er et vigtigt lyt for fans af deres banebrydende dygtighed”.

Ud over nyheden om den kommende podcastserie løftede forsanger Pete Doherty for nyligt sløret for, at gruppen inden længe udgiver deres fjerde album. Da sangeren for nyligt deltog ved prisuddelingen AIM Independent Music Awards fortalte han ret kortfattet til Music News, at han og Carl Barât havde haft en produktiv sommer i Jamaica:

”Vi har et album på vej. Det har været ret produktivt. Vi har bare skrevet nogle nye sange."


Punkrockgruppens sidste plade fra 2015, Anthems for Doomed Youth, fik fire stjerner af GAFFAs anmelder:

”Især det fine titelnummer og den rørende 'You're My Waterloo' er uovertrufne højdepunkter, og sangskrivningen føles som en tidligere elskers velkendte kys.”

LÆS OGSÅ: Tidligere The Libertines-trommeslager er død


ANNONCE