Nyhed

Bono kan ikke lide navnet U2 – og er pinligt berørt over sin stemme

GAFFA.dk – alt om musik

"Når jeg hører radio i bilen, og en af vores sange kommer på, begynder jeg at rødme"

I et nyt afsnit af The Hollywood Reporters podcast Awards Chatter fortæller U2-sangeren Bono, at han ikke kan lide bandets navn, og at han ikke bryder sig om at høre sin egen stemme på gruppens første plader.

Om bandnavnet siger han blandt andet: "I vores hoveder var det ligesom spionflyet, som en ubåd, det var futuristisk – men som det udviklede sig til at indebære en slags samtykke, nej. Jeg kan ikke lide navnet. Jeg kan stadig ikke lide bandnavnet," siger han, citeret af NME.

Bono siger videre, at han ikke bryder sig om lyden af sin egen stemme og fortæller, at de fleste af hans sangpræstationer på gruppens første plader "får mig til at krumme tæer en smule". "Når jeg hører radio i bilen, og en af vores sange kommer på, begynder jeg at rødme." Han tilføjer, at han synes, hans stremme er "anstrengt".

Han indrømmer dog, at han synes, at bandet "lyder fantastisk", og at debutalbummet Boy fra 1980 indeholdt "unikt og originalt materiale", når det gjaldt teksterne, og det samme var tilfældet for nogle af bandets følgende plader.

"Men jeg synes ikke, jeg udfyldte hullerne," siger han, og når jeg hører det nu, tænker jeg: 'Gud!'"

Hør nedenfor hele podcasten, hvor også U2-guitaristen The Edge medvirker:

LÆS OGSÅ: Hør ny single fra U2

ANNONCE