Nyhed

Britney Spears: "Min familie har ødelagt mine drømme 100 milliarder procent"

GAFFA.dk - Alt om musik

Britney Spears langer ud efter sin søster som følge af nyt interview i Good Morning America, hvor søsteren bliver spurgt ind til den meget omdiskuterede værgemålskontrovers.

Søsteren Jamie Lynn Spears bliver spurgt ind til en specifik passage i sin selvbiografi Things I Should Have Said, hvor hun beskriver Britney før værgemålet som værende ”paranoid” og ”utilregnelig”.

Jamie Lynn bliver spurgt til Britneys nuværende sindstilstand og forklarer, at hun ikke kan ”sige noget om andres sindstilstand, det synes jeg ikke er fair. Men jeg kan sige, hvordan jeg havde det, for det betyder noget. Det betyder noget, at jeg havde det dårligt.” Hun går derefter videre til at forklare, at hun altid har elsket og støttet sin søster og ikke forstår deres nuværende uenighed.

En feberramt Britney Spears, der har set interviewet fra sengekanten griber til tasterne og svarer på Twitter:

“Det var faktisk meget rart at have så høj feber, for så måtte jeg overgive mig til at være ligeglad. Jeg kunne bare ikke give en fuck…”

Hun går videre til at svare sin søsters kommentarer på hendes ”uregerlige opførsel”:

”Hun var aldrig rigtig i nærheden af mig den gang for 15 år siden. Så hvorfor snakker de overhovedet om det, med mindre hun bare vil sælge sin bog på min bekostning???”

Hun kritiserer derefter Jamie Lynn for ”aldrig at have arbejdet for noget” og have ”fået alting foræret”. Hun fortsætter:

”Min familie har ødelagt mine drømme 100 milliarder procent og prøver at gøre mig til den sindssyge, mens jeg ligger med høj feber og ikke kan bevæge mig i sengen. Min familie prøver altid at trække mig ned og skade mig, jeg væmmes ved dem.”

Jamie Lynn har så svaret tilbage på Instagram, at hun ”altid er der” for Britney, og at ”det er trættende, når vores private samtaler ikke stemmer overens med det, du skriver på sociale medier”. Jamie Lynn fortæller, at det at være en del af Spears-klanen også har været ødelæggende for hende, og at det ikke handler om Britney.

”Jeg vil ikke ødelægge min søsters illusioner, men bogen handler ikke om hende. Jeg kan ikke gøre for, at jeg også blev født en Spears, og at nogle af mine oplevelser involverer min søster. […] Jeg fortæller sandheden for at hele mine traumer, så jeg kan få afsluttet det kapitel og komme videre, og jeg ville ønske min søster kunne gøre det samme.”

Britney antydede tidligere på ugen på Instagram, at hun overvejer at skrive sin egen selvbiografi.

LÆS OGSÅ: Domstol fjerner Britney Spears' far som værge efter 13 år

 

ANNONCE