Nyhed

Nik & Jay aflyser arenaturné

GAFFA.dk – alt om musik

Nik & Jay har netop aflyst deres arenaturné, som i forvejen var udskudt fra efteråret 2021 til foråret 2022.

På Instagram skriver den populære duo:

"Kære alle sammen. Vi ønsker, I stråler derude & at I har det rigtig rigtig godt. Vi bliver desværre nødt til at fortælle jer, at vores fire arenakoncerter til foråret er aflyst. Idéen om Længe Leve Drømmene-Touren startede helt tilbage i 2019, men som vi alle ved, er der sket rigtig meget siden dengang. & tiden lige nu og her for os er bare ikke til hverken at forberede eller afholde store indendørs koncerter for tusindvis af mennesker.

Vi har gjort alt, hvad vi kan for at få det her til at ske på vores måde. Men vi lever i nuet, & lige nu & hér, er det simpelthen tid til at lukke det kapitel & starte nogle nye eventyr. Vi kalder altid på det bedste & I er altid i vores tanker. Vi giver besked, når tiden igen er til Nik & Jay-koncerter, som vi kender dem i Frihedens og i Kærlighedens navn. & så vil vi glæde os til at skabe nye magiske musiske stunder sammen med jer igen. Så for nu; så lad os sammen kalde på den lyseste, lyseste fremtid. Til vi ses igen, Lys & Kærlighed fra os".

Billetkøbere vil modtage direkte email fra Ticketmaster med præcise informationer omkring refundering.


Nicklas Petersen og Jannik Thomsen brød igennem med deres selvbetitlede debutalbum i 2002, altså for 20 år siden, og har haft stor succes lige siden med deres blanding af pop og rap. De har i alt udgivet seks album, hvoraf det seneste, Længe Leve Drømmene, fra 2019 fik fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder. 

ANNONCE