Nyhed

Nyt surprise-album fra Niarn

GAFFA.dk – alt om musik

Niarn udgiver surprise-plade efter 13 års stilhed

Niels Roos a.k.a. Niarn udkom i nat med en ny plade: Stadig Årgang 79. Rapperen fra dobbelt-A havde oprindeligt lagt sit alias på hylden sammen med sprut og stoffer og afsvoret det liv. Der var egentlig heller ikke lagt i kakkelovnen til en ny plade, men det ændrede sig i foråret 2020. Han forklarer i en pressemeddelelse:

"Pludselig fik jeg bare lyst til at rappe igen. Vi var i gang med at planlægge "Genopstandelsen" touren, og jeg var et ret godt sted i mit liv. Jeg var flyttet ud af byen med min familie og gik og havde det godt. Og så fik jeg bare lyst til at rappe igen. Jeg ringede til RIK-E, som jeg har studie med, og vi mødtes et par dage senere."


Efter de to musikeres stak af demoer stille voksede, fandt Roos ud af, at Niarn også fungerede som ædru familiefar. Noget han ellers ikke troede muligt:

"Hver gang RIK satte et beat på, så væltede ordene bare ud af mig. Nærmest uden at jeg tænkte over det, så skabte jeg et nyt univers, hvor Niarn stadig er ærlig, højtråbende, kold i røven og fandenivoldsk, men han er også blevet ædru og har stiftet familie og på den måde fået nogle andre idealer."

Til sidst var der 13 sange, alle produceret af RIK-E, som de besluttede at udgive som et helt album. Pladen udkom i dag på Niarns eget pladeselskab So Last Year Records


"Det var vigtigt for mig at udgive det selv. Jeg orker ikke det andet cirkus igen. Jeg er god til at råbe op, men jeg orker ikke diskussionen i længden og derfor bliver det sjældent, som jeg vil have det, hvis andre har medbestemmelse. Nu skal jeg bare være enig med RIK og vi ser ret ens på tingene"

Niarn tager med sin nye plade på ”Genopstandelsens Tour” rundt i Danmark, som starter på Skråen i hjembyen Aalborg.

LÆS OGSÅ: Ny dokumentar: Niarns indædte kamp mod alkoholen


Hør albummet her:

 


ANNONCE