Nyhed

Rapperen Rico Nasty vil ikke twerke på kommando: ”Det er respektløst”

GAFFA.dk – alt om musik

Rapperen italesætter, hvordan hun finder det grænseoverskridende, når fans opfordrer hende til ting, mens hun optræder 

Den amerikanske rapper Rico Nasty har i et interview med hiphop-magasinet XXL fortalt, at hun finder det respektløst, når fans opfordrer hende til at twerke under en optræden. Det skriver NME.

I interviewet fortæller hun, at fans under koncerter holder deres telefon op imod rapperen, hvor ordet "twerk" står skrevet, alt imens hun er i gang med at optræde.


"Dette er nok det værste du kan gøre, mens en kvindelig rapper optræder, selvom hun gerne vil twerke, selvom det er det, der er hendes ting," fortæller Rico Nasty til XXL, og tilføjer, "det er så respektløst." Se det fulde interview nederst i artiklen. 

Rico Nasty fortæller også, at hun ikke forstår, hvorfor folk opfordrer hende til at gøre det, for det er slet ikke noget, hun er kendt for:

”Det peger hen imod, at det (at twerke, red.) er grunden til, at jeg nu står på den her scene. At det er grunden til, at jeg er, hvor jeg er i min karriere. Det er ikke det her, jeg gør. Du kan gå ind på min Instagram lige nu. Har jeg videoer, hvor jeg gør det? Der er mennesker, der gør det, og de ser godt ud, når de gør det, men jeg gør det ikke.”


For Rico Nasty handler det ikke kun om, at hun ikke vil twerke på kommando. Hun fortæller også, at hun ikke vil bukke under for skønhedsidealer og folks forestillinger om, hvad hun skal være:

"Og til alle mine unge piger, gør, hvad I vil. Jeg prøver bare at lave kunst og fremføre mine sange. Jeg forsøger ikke at være noget, jeg ikke er. Du skal ikke prøve at gøre nogen til noget, de ikke er," siger Rico Nasty, og peger på, at det er op til kunstnere selv at bestemme, om de vil twerke på scenen eller ej.  

Rico Nasty går under det borgerlige navn Maria-Cecilia Simone Kelly, og hun har udgivet musik siden 2016. Hendes bagkatalog tæller fem albums. Det seneste fra 2020, Nightmare Vacation, fik fire stjerner med på vejen af GAFFAs anmelder, der bemærkede følgende: "Mens mange mandlige artister har travlt med at skrue tempoet ned og nynne om deres følelser i øst og vest, så invaderer mange kvindelige artister scenen med en fandenivoldskhed, der ikke behøver at tage nogen gidsler for at overleve. Rico Nasty er ingen undtagelse, og hvis hun i fremtiden kan balancere sine talenter i en mere ligelig fordeling, så bliver det spændene at følge hendes og Sugar Traps udvikling."


LÆS OGSÅ: Lort smager godt i Rico Nastys selskab

ANNONCE