Nyhed

Under fredagens udgave af Grøn Koncert udvandrede Drew Sycamore efter kast med shotsrør

To uger med Grøn Koncert er overstået, og hele 166.500 musikglade gæster var mødt op til musik. Men én hændelse fik fredag Drew Sycamore til at udvandre fra scenen.

Da Grøn Koncert fredag lagde vejen forbi Odense, var det ikke kun god stemning og godt humør, der fulgte de mange koncerter. 

Ifølge Ekstra Bladet betød kasten med shotsrør nemlig, at sangerinden Drew Sycamore blev ramt i hovedet, mens hun optrådte. Og det fik konsekvenser. 

Derfor valgte hun at forlade scenen for ikke at vende tilbage igen. Det skrev hun på sin Instragram-profil.


"Til mine smukkeste, dejlige, elskede mennesker i Odense, som var der for musik og glæde og nærvær: TAK for jer... jeg så jer. Det knuste mit hjerte at stoppe koncerten, men jeg kunne ikke fortsætte."

"Please, please, please lad være med at kaste ting på scenen. Der er nul tolerance. Jeg er ok, men det er det mest grænseoverskridende nogensinde," tilføjer hun. 

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af D͎r͎e͎w͎ ͎S͎y͎c͎a͎m͎o͎r͎e͎ (@drewsycamore)


"At stille sig op på en scene er så sårbart, og den tillid, vi viser hinanden mellem publikum og fra scenen, den er real, og når den bliver brudt, føles det så utrygt," skriver Sycamore i sit opslag.

I slutningen af sit opslag kommer Drew Sycamore med en tydelig opfordring:


"Jeg er ked af, at en person ødelægger det for 25.000 andre, og jeg håber, I vil være med til at passe på hinanden, og os der står på scenen. Vi er ikke lavet af hverken sten eller binær kode. Vi er rigtige mennesker."

Også en af Grøn Koncerts andre optrædende kunstnere udtrykker sin forståelse og sympati med Drew Sycamore i kommentarfeltet til opslaget. 

"Jeg er med dig hele vejen. Du gjorde det eneste rigtige," skrev Andreas Odbjerg på Instagram. 


ANNONCE