Nyhed

Beyoncé udgiver sit nye album Renaissance

Hun adresserer også lækket af albummet i en erklæring

For seks år siden udgav Beyoncé sit sjette studiealbum Lemonade, som modtog ni Grammy-nomineringer.

I dag kom Renæssancen, som består af 16 tracks. Hun har tidligere udgivet den første single "Break My Soul", som sampler "Show Me Love" af Robin S og "Explode" af Big Freedia, hvor hun bevæger sig i et lydbillede af house og dance pop.

Det er en af ​​tre sange fra albummet, som ægtemanden Jay-Z er med til at skrive. Nogle andre kunstnere, som Beyoncé har samarbejdet med på det nye album, er Nile Rodgers ("Cuff It"), Pharrell Williams og Skrillex ("Energy") og Drake (Heated).

Hun sampler også sange af blandt andre Giorgio Moroder og James Brown. På sin YouTube-kanal har hun udgivet 16 videoer, hvor teksten og musikken formidles til hver sang fra albummet. Nedenfor kan du se en til Summer Renaissance, hvor hun sampler Donna Summers "I Feel Love":

Albummet blev lækket online før udgivelsesdatoen, og Beyoncé adresserer dette problem gennem en erklæring på Instagram. Hun takker fans for at "råbe alle op, der forsøgte at snige sig ind i klubben for tidligt" og for at vente på den officielle udgivelse i stedet.

Hun fortæller os også, at Renaissance er den første del af tre, der er blevet optaget under pandemien.

ANNONCE