Nyhed

Fans bekymrede efter, at The Strokes giver endnu en skandalekoncert

Ligesom på Roskilde gjorde Julian Casablancas en bekymrende figur i Skotland i weekenden

Tidligere på måneden tiltrak amerikanske The Strokes og deres frontmand, Julian Casablancas, sig en hel del uheldig opmærksomhed, da de besøgte Roskilde Festivals Orange Scene med en skandaløst ringe koncert.

Øjenvidner - inklusive et enigt anmelderkorps - kunne berette om en tilsyneladende stærkt beruset Casablancas på slap line, og efterfølgende luftede mange fans på sociale medier deres bekymring over den 43-årige sangers mentale helbred.

Nu har den kedelige historie så gentaget sig. Lørdag optrådte The Strokes ved den skotske TRNSMT Festival, og efterfølgende berettede fans om en oplevelse svarende ganske meget til seancen i Roskilde for et par uger siden. Det skriver NME.

"Jeg ved, det lyder overdramatisk, men jeg tror, at vi lige har overværet enden på The Strokes," skrev en fan på Twitter og tilføjede: "Det var ikke rart at se den sidste del af showet, Casablancas ser virkelig ud, som om at han har brug for hjælp."


"Som mangeårig The Strokes-fan var jeg oprigtigt bekymret for Julians velbefindende i aften på TRNSMT," skrev anden.


Ligesom på Roskilde bevægede Casablancas sig angiveligt ud i lange, usammenhængende monologer - blandt andet skal han hånligt have kaldt publikum for "Glasgows børnekor" og bemærket, at han hellere ville have spillet på Barrowland (spillested i Glasgow, red.).

LÆS OGSÅ: KLASSIKEREN: Nøgen guitarrock, som tog guitarerne ind i 2000-tallet 

Efter kritikken af Roskilde-koncerten tog Casablancas ellers til skarpt genmæle i et Instagram-opslag, som siden blev slettet igen.


"Jeg er ikke tilstrækkeligt inde i Twitter-ting til at være klar over, hvad en eller anden forvirret fan synes eller tror, han ved," lød det skarpt fra Casablancas og fortsatte:

"Jeg har det fint, så vidt jeg ved...folk har stillet mig virkelig mærkelige spørgsmål - ak ja, den dumme side af sociale medier...fjolser på frihjul," skrev sangeren således for blot en uges tid siden.

 


ANNONCE