Nyhed

Harry Styles-koncert aflyst efter skudepisode i Field's

Harry Styles-koncert aflyst efter skudepisode i Field's

Aftenens udsolgte Harry Styles-koncert i Royal Arena er blevet aflyst grundet den dødelige skudepisode i det nærliggende storcenter Field's tidligere på aftenen, skriver Ekstra Bladet.

Koncerten blev i første omgang udskudt en time, men er nu helt aflyst. Ifølge Ekstra Bladet har politiet valgt at aflyse koncerten, og de mere end 10.000 publikummer bliver af politiet eskorteret til metroen, der vil køre dem til Vanløse Station. Man kan ikke få adgang til sine biler. Området omkring Field's er afspærret.

Ifølge politiet er der flere dræbte, og en 22-årig etnisk dansk mand er anholdt. Der er for nuværende ikke noget, der tyder på, at manden har været i ledtog med andre. Politiet kan dog ikke afvise, at der er tale om terror.


Skuddramaet begyndte omkring 17.30, hvor der blev hørt skud i storcenteret Field's. Folk flygtede i panik, stedet blev afspærret og folk evakueret, og politiet har lige siden været massivt til stede.

Opdatering mandag den 4. juli: Politiet oplyser ifølge DR, at tre mennesker blev dræbt ved skudepisoden, og tre er i kritisk tilstand. Derudover oplyser koncertarrangøren Live Nation, at koncerten med Harry Styles blev aflyst efter anvisning fra dansk politi. Billetkøbere vil snarest få besked om en mulig erstatningskoncert.

Harry Styles har nu kommenteret begivenheden på Twitter. Her skriver han:


"Mit hjerte er knust sammen med de københavnske borgeres. Jeg elsker denne by. Folk er så varme og fulde af kærlighed. Jeg er knust på vegne af ofrene, deres familier og alle, der lider. Jeg er ked af, at vi ikke kunne være sammen. Pas på hinanden." 


 

ANNONCE