Nyhed

Næste version af Apple Watch kan tage din temperatur

Apple har løbende tilført stadig flere helbredsfunktioner til deres smartwatch, og det næste bliver angiveligt, at uret kan holde øje med din temperatur

Det er rapporten Mark Gurman fra Bloomberg, der nu kan fortælle, at næste version af Apple Watch, Series 8, bliver udstyret med en temperatursensor, der kan fortælle dig, om du er ved at få feber.

Naturligvis er det tæt på umuligt at tage en præcis temperatur uden på huden. Derfor fortæller Mark Gurman da også, at uret vil komme til at fortælle brugeren, hvis temperaturen stiger markant. Derefter kan du så tage fat i din læge eller måske tage temperaturen med et traditionelt termometer.

Den nye sensor skulle stadig være i gang med at blive testet hos Apple, men burde være klar, når Apple Watch Series 8 bliver lanceret.

Det er værd at bemærke, at det ikke er første gang, Mark Gurman har fortalt, at temperatursensoren er på vej til uret. Han er dog ret sikker på, at det bliver i denne version af uret, vi kommer til at se den nye funktion.

En anden funktion, Mark Gurman mener, vi kommer til at se i forlængelse af temperatursensoren, er fertilitetssporing. Ændringer i kropstemperaturen kan nemlig hjælpe med til at fortælle brugeren, hvornår de er frugtbare.

Udover det vil der næppe komme til at ske de store ændringer i næste version af uret, udover et par små hardwareopdateringer.

LÆS OGSÅ: Nyt high-end headset kommer med løfter om exceptionel lyd og avanceret støjreduktion

ANNONCE