Nyhed

Nyt high-end headset kommer med løfter om exceptionel lyd og avanceret støjreduktion

Lydspecialisten Bowers & Wilkins har lige introduceret et helt nyt over-ear-headset i den dyre ende af spektret. Men det kommer også med store løfter om højopløst lyd og avancerede støjreducerende teknologier

In-ear-headset er steget markant i popularitet de sidste par år. Men den virkelig fede lyd kræver et over-ear-headset, så man for alvor kan fordybe sig i musikken. Den britiske lydspecialist Bowers & Wilkins har lige sendt lanceret et high-end headset i denne kategori på banen, Px7 S2, og det kommer med store løfter og fede lydoplevelser.

Bowers & Wilkins fortæller i en pressemeddelelse, at Px7 S2 er bygget op omkring en helt ny akustisk platform, der skulle give 24-bit højopløst lyd. Samtidig skulle det have en ny driver-enhed, der er vinklet inde i ørekopperne, så lyden på den måde bliver fokuseret direkte ind i øregangen. Derved skulle brugeren opleve en bedre stereoeffekt.

Den aktive støjreducerende funktion er blevet opgraderet og benytter nu blandt andet seks højt ydende mikrofoner, så al uvedkommende lyd bedre kan analyseres og fjernes.

Producenten lover også, at komforten i headsettet er blevet opgraderet. Der blandt andet kommet specielt memory foam, så der ikke kommer et ubehageligt tryk på hverken øre eller hovedbund. Vægten er også kommet ned i forhold til forrige modeller, og alt i alt skulle det give en høj grad af komfort, når headsettet bruges.

I pressemeddelelsen fortæller Bowers & Wilkins, at headsettet kan justeres i app’en, så du både kan styre niveauer af støjreduktion og ikke mindst justere lyden i den equalizer, der er i den.

Når det kommer til batterilevetiden, holder headsettet op til 30 timer på en opladning og kan oplades til 2 timer på blot 15 minutter.

Headsettet er dog ikke billigt. Med en pris på omkring 429 euro kan vi godt forvente, at det kommer til at koste i nærheden af, eller på den anden side af, 3.000 danske kroner.

LÆS OGSÅ: Kameraoptagelser af vibrationer kan gøre det lettere at optage individuelle musikinstrumenter

ANNONCE