Nyhed

Nu kan du få in-ear-headset, der er skabt præcist til dit øre

Det er Ultimate Ears nyeste headsets, der bliver støbt præcist til dit øre, og det sker på kun to til fire uger

For et par år siden sendt Ultimate Ears et headset på gaden, UE Drops, der formede spidsen af deres in-ear-ørepropper til at passe i brugerens øre. Headsettet lovede meget, men kunne ikke leve op til forventningerne.

Nu forsøger det Logitech-ejede firma igen og sender et nyt headset på gaden, hvor hele bestillingsprocessen mindre meget om, hvordan et professionelt headset bestilles.

For i stedet for at sende dig et headset, når du kliker på køb på hjemmesiden, sender Logitech dig et såkaldt FitKit, der lader dig tage et aftryk af dine ører.


Den proces består blandt andet af tage en afstøbning af dine ører med en pind, der varmer nogle ørepropper op. Når det er gjort, sender du aftrykkene retur, og herefter sender Ultimate Ears dig så dit helt personlige headset en små to til fire uger efter, de har modtaget aftrykkene.

Inde i det nye UE Drops findes der 9,2mm drivere, og UE lover, at de leverer en lyd, der er eftertragtet af professionelle musikere og musikelskere.


UE Drops har ikke aktiv støjreduktion, men ifølge producenten skulle den præcise pasform gøre det unødvendigt.

Derfor har UE Drops da også transparency, så du kan høre alt, der sker omkring dig. Logitech fortæller også i pressemeddelelsen, at UE Drops er udstyret med beamforming-mikrofoner, så det kan samle lyden op, når du taler.

I øjeblikket er headsettet kun tilgængeligt i USA, men mon ikke det dukker op i resten af verden i løbet af året.


LÆS OGSÅ: Live-musik på Apple Musik får rumlig lyd

ANNONCE