Nyhed

Nu kan Spotifybrugere få en playliste med deres fantasiopstilling af kunstnere

Spillelister og favoritkunstnere er velkendte på Spotify, og nu lader en ny funktion, Supergrouper, brugerne kombinere spillelister med deres favoritkunstnere

Samarbejder mellem musikere er ikke noget ukendt fænomen, vi har set det både på scenen og i studiet. Nogle gange har de samarbejder været lige, hvad vi alle gik og håbede på, andre gange overraskede de vildt meget, og andre gange igen var de tæt på katastrofer.

Nu har Spotify lanceret en helt ny funktion i deres app, Supergrouper, der lader dig lave dine helt egne favoritmiks. Godt nok får det ikke kunstnerne til at arbejde sammen fysisk, men den nye funktion kommer stadig til at give dig en vis magt.

Med Supergrouper, som du finder lige her på din mobile enhed, vælger du de kunstnere, du gerne ser i dit drømmeband. Du kan så vælge, hvilken rolle de skal have i bandet og mere. Du kan også vælge at lade Spotify vælge kunstnere for dig, baseret på dine kunstnere du lytter til i hverdagen.

Du kan så også give din supergruppe et navn, og herefter vil Supergrouper så gå i gang og skabe en personaliseret playliste til dig. Listen vil indeholde musik fra alle dine supergruppe-musikere, som du så kan lytte til.

Hvis du er til sociale medier og dele dine oplevelser der, så får du også et "kort", du kan dele med dem og dine følgere på de forskellige sociale medier.

Naturligvis betyder Supergrouper ikke, at du kan tvinge kunstnerne til at lave samarbejder, hverken på scene eller i studiet, men om ikke andet kan du da forestille dig det med de nye playlister.

LÆS OGSÅ: Denne musik er mest populær når der dyrkes sport

ANNONCE