Nyhed

Ny lampe skal gøre det let for den kreative at sætte godt lys til videoen

Det kan være svært at få sat det rigtige lys, når demovideoen skal laves, men en ny streaminglampe lover at levere godt lys, der passer til alle hudfarver

Alle, der laver videoer eller billeder til nettet – eller deltager i onlinemøder/konferencer – kender problemet med at få det gode lys. Hudfarver bliver udvaskede, der kommer ikke den rigtige glød, og ansigter har en tendens til at blive todimensionelle.

Den nye streaminglampe, Litra Glow fra Logitech for Creators, skulle komme med en ny teknologi, TrueSoft, der udstråler et afbalanceret led-lys med, ifølge Logitech, "filmisk farvenøjagtighed, der giver et naturligt look til alle hudfarver."

Ved at levere et blødt og diffust lys skulle Litra Glow sikre, at du lettere kan fange de udtryk, du vil have i din hjemmemusikvideo eller streamingsession foran skærmen.

Logitech for Creators lover, at Litra Glow er en plug-and-play-lampe, der er let at bruge og fortæller, at den kan finjusteres ved hjælp af fem indstillinger for lysstyrke og farvetemperatur.


Kontrollerne til lampen er placeret på bagsiden, men de kan også nås fra Logitechs egen software. Faktisk kan indstillingerne programmeres direkte ned i tastaturet, hvis du har et Logitech G-tastatur.


Lyset skulle også være skånsomt for øjnene, og lampen kan fysisk justeres i forhold til højde, hældning og rotation, så du kan få præcist den vinkel på lyset, du ønsker.

Den lille lampe er heller ikke specielt dyr. Du kan købe den for omkring 500 kroner, alt efter hvor du køber dine gadgets.

LÆS OGSÅ: Nu kan Spotifybrugere få en playliste med deres fantasiopstilling af kunstnere


ANNONCE