Nyhed

Strøm Festival er klar med årets lineup

Til august kan man igen opleve over 20 elektroniske kunstnere rundt omkring i København, i forskellige formater, blandt andet på en rulleskøjtebane, i brønde og i metroen.

Den elektroniske festival Strøm præsenterer senere på året cremen af den danske klubscene over tre uger. Til mainevents’ne hver lørdag kan man først opleve Strøms klassiske Rulledisko i DGI-Byens idrætshal til både disco, house og vogue, leveret af NTS resident, Zakia, MikeQ, Mira Campau, Cockwhore & Macho og Téa.

Ugen efter kan man tage Trans Metro Express’en mellem Vestamager, Vanløse og Lufthavnen i selskab med Mbizo, Matriark, Deb Foam og Perko, der alle har designet værker til lejligheden. Festen starter på Vestamager station og kører gennem alle stationer på skiftevis M1 og M2 med livekoncerter og god stemning.

Festivalen slutter med et brag af en fest i Spillestedet Stengade, der bliver overtaget til en treetagers ravefest kurateret af UUMPHFF Radio og SWEAT på hver deres etage og Tygapaw, Nene H, Okouru og Cynnamon i midten.


Musikansvarlig Malika Mahmoud Henriques udtaler om programmet: ”Jeg er mega stolt af årets program, som både hylder dj's som de kunstnere, de er, og giver dem plads i nogle rammer, hvor et nyt publikum får mulighed for at opleve dem”.

Mellem disse hovedbegivenheder kan man som noget nyt opleve den elektroniske musik stige op fra 32 installerede brønde på Solbjerg Plads, hvor Sofie Birch, CTM og Schacke er blevet udstyret med hver deres kanal.

Hele herligheden løber af stablen fra d. 13 til d. 27. august og er delvist gratis.


LÆS OGSÅ: FESTIVALERNE ER TILBAGE: Få det ultimative overblik over sommerens musikalske begivenheder

LINEUP / STRØM FESTIVAL 2022:

Tygapaw (US)
Nene H (DE)
Cynnamon (DK)
MikeQ (US)
CTM (DK)
Schacke (DK)
Okouru (FR)
Sofie Birch (DK)
Zakia (UK)
Cockwhore & Macho (DK)
Téa (DK)
Mira Campau (DK)
Matriark (DK)
Perko (DK)
Mbizo (DK)
Deb Foam (DK)
UUMPHFF Radio (DK)
SWEAT (DK/SE)


ANNONCE