Nyhed

VIDEO: Mads Langer hylder det uperfekte på ny single

Med udgivelsen af sin anden single i år giver Mads Langer en moderne rocket kærlighedserklæring til det umiddelbare og uperfekte

I godt og vel 17 år har den danske sanger og sangskriver Mads Langer formået at bevare en mere eller mindre konstant og konsekvent tilstedeværelse i det danske musiklandskab.

I det sidste årti har man altid været garanteret at falde over et Mads Langer-nummer på de fleste af landets store radiostationer. Og lige så bredt som hans musik rækker, lige så godt sælger hans koncertbilletter samt albumudgivelser.

Spørger man vores anmeldere, har Mads Langer været gennem i lidt af en identitetskrise - ikke fordi han som sådan har lavet dårlig musik, men dog musik der i én eller anden udstrækning virker for sikker. Som GAFFAs anmelder skrev i sin anmeldelse af Langers 2021-udgivelse Where Oceans Meet :


”Hans engelsksprogede popmusik [har] i efterhånden et årti gået en rolig, men stabil sejrsgang rundt i mangt et dansk køkken og et i rundgang med typer som Ed Eheeran og Love Shop. ”

Hvis det sidste album måske blev en anelse for sikkert, kan man håbe at den nye single kan være et tegn på et vindskifte i Langer-lejren.

”Double Trouble” har musikalsk plantet fødderne i to forskellige lejre. Sangen, som udkommer i dag, byder nemlig på den ene side på en old school rocklyd - samtidig med, at de rytmiske elementer lyder distinkt moderne.


Dette skyldes formentlig at nummeret er lavet i samarbejde med de to unge producere Laurits Emil Christiansen og Oliver Cilwik, der har bibragt sangen dens tidssvarende energi.

LÆS OGSÅ: Mads Langer skriver sang til Christian Eriksen og landsholdet

Udover at være udgivelsesaktuel har Mads Langer også en pakket koncertkalender denne sommer, hvor han både skal spille herhjemme og i Tyskland. I en pressemeddelelse giver han selv udtryk for at være opstemt over udgivelsen af ”Double Trouble”:


”Det er altid sindssygt spændende at se, hvordan folk tager imod det, man har brugt så mange timer på. Der er bare en fed energi i at komme ud og spille et nummer, som jeg selv har så meget optur over.”

”Double Trouble” kan høres overalt, og musikvideoen ses lige her:

LÆS OGS: Hør ny single fra Drew Sycamore – nyt album på vej


ANNONCE