Nyhed

Hør ny single fra Drew Sycamore - nyt album på vej

Den turnéaktuelle danske hitmaskine, kritikerdarling og prishøster har i dag udgivet den første single fra sit kommende album

Der er vist ingen tvivl om, at Drew Sycamore har været et ret så varmt navn over det sidste halvandet års tid.

Fra anmelderros hele vejen rundt med hendes sidste udgivelse Sycamore, til platincertificering af singlerne ”I Wanna Be Dancing” og ”45 Fahrenheit Girl” og guldregn i form af mere end ti priser ved både P3 Guld, DMA, Carl-prisen og hele tre priser til årets GAFFA-Priser.

Er der én ting, der står endnu tydeligere, så er det at hun absolut ingen plan har om at sænke farten.


I øjeblikket er Sycamore i gang med sin hidtil største sommerturné, der inkluderer koncerter på både Grøn Koncert, Smukfest samt et skelsættende karrieremoment for en hvilken som helst dansk artist, nemlig åbningen af Orange scene på Roskilde Festival.

Med alt det in mente beviser det en særlig grad af overskud, når vi i dag kan bringe nyheden, at hun allerede nu er klar med første single fra sit kommende album Masculina, der kommer engang i 2023.

”Electric Motion” byder lige så meget på en genkendelighed, som det er lidt af en skruebold fra Sycamores side.


Hvor hendes sidste udgivelse trak mange tråde fra 80’ernes popmusik, er ”Electric Motion” væsentligt mere 90’er-clubbet, samtidigt med at Sycamore stadig holder fast i sin knivskarpe evne til at levere både hooks og energisk sensualitet. Som hun selv forklarer i en pressemeddelelse:

”Jeg har helt klart følelsen af at byde velkommen til min næste Pokémon-udvikling. (...) Jeg har lært meget igennem Sycamore-tiden og det har jeg brugt nu," udtaler sangerinden og tilføjer:

"Og som altid har jeg virkelig dyrket min tro på min intuition, som i den grad har været udfordret i en tid, hvor jeg har oplevet overvældende opmærksomhed. ”Electric Motion” er skrevet fra maven og er utroligt sexet og lige til floor. ”


Nummeret kan findes under denne artikel samt alle større streamingplatforme, og Drew Sycamore selv kan findes på de fleste større festivaler denne sommer.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim giver overklassen en 80'er rocket lussing

 


ANNONCE