Nyhed

Aerosmith aflyser koncertrække – Steven Tyler i rehab

Aerosmith skulle have været residency-band på Park MGM hotellet i Las Vegas. I går gik bandet dog på sociale medier for at aflyse alle koncerter i juni og juli grundet forsanger Steven Tylers påbegyndelse af et afvænningsforløb.

Det ikoniske 70'er-og frem-rockband står nu igen i den situation, hvor de skal aflyse koncerter, men denne gang ikke på grund af coronapandemien. I stedet har forsanger Steven Tyler, der flere gange har kæmpet med misbrug, desværre haft et tilbagefald, der har ført ham til prompte at indskrive sig i et afvænningsforløb.

Deuces Are Wild er titlen på Aerosmiths residency-koncerter, der skal foregå på Park MGM-hotellet i Las Vegas og skulle strække sig fra juni og hele vejen til december måned. I går måtte bandet desværre gå på Instagram for at aflyse de første to måneder af deres residency.

”Som mange af jer fans ved, så har vores elskede broder Steven kæmpet med sin ædruelighed i årevis. Efter en operation i foden, for at forberede sig til scenen og nødvendigheden af ​​smertebehandling under processen, har han for nylig fået tilbagefald og frivilligt gået ind i et behandlingsprogram for at koncentrere sig om sit helbred og sin bedring,” skriver bandet.


Som bandet videre skriver i opslaget, er der en klar indstilling om at komme på benene og op på scenen hurtigst muligt, men Tyler skal dog have god tid og plads til at genfinde sin ædruelighed.

"Vi er knuste over den ulejlighed, det er for jer, især vores mest loyale fans, som ofte rejser lange afstande for at opleve vores shows. Tak for jeres forståelse og for jeres støtte af Steven i denne tid."

Bandet aflyste i slutningen af januar deres i forvejen to gange udskudte Europaturné grundet de fortsatte coronarestriktioner i en række europæiske lande, og dermed blev den planlagte koncert i Middelfart i juni også aflyst.


LÆS OGSÅ: Bruce Springsteen & The E Street Band til Danmark


ANNONCE