Nyhed

Girl in Red rykker udsolgt koncert til større spillested

Koncerten, der oprindeligt var udsolgt, er nu blevet rykket til Falkoner Salen, hvilket har åbnet op for salget af flere billetter

For danske fans af den norske sanger og sangskriver girl in red, hvis borgerlige navn er Marie Ulven, er der nu åbnet sig en mulighed for alligevel at se hende til foråret 2023. Oprindeligt var koncerten i Københavns Store Vega i maj 2022, men billetterne røg hurtigt, og så blev den aflyst på grund af stemmeproblemer. Givet en kæmpe efterspørgsel har arrangørerne fået rykket koncerten til det større spillested Falkoner Salen, og nu finder den sted 11. april 2023.

Med sin blanding af indie, rock og elektronisk har girl in red produceret succesrige singler som ”we fell in love in october”, “I wanna be your girlfriend” og “Serotonin”, der både har været i heftig rotation på P3 og P6 BEAT, og er blevet streamet millioner og atter millioner af gange. Med fængende musikalitet og tekster, der behandler temaer som mentalt helbred og seksualitet har hun i den grad ramt et publikum.

Oven i det er girl in red i den grad også et habilt livenavn, hvis bare man ser til sidste gang den norske sanger var i Danmark, hvor vores anmelder kunne kvittere med fem fede stjerner til hendes optræden i Lille Vega. ”Energiniveauet gennem den timelange koncert er konstant. Selv på de akustiske ballader (..) er det næsten muligt at skære sig et stykke af publikums kærlighed, så det kan gemmes til en gråvejrsdag. ”


Koncerten er den 11. april 2023 og billetsalget for de resterende billetter starter fredag den. 27 maj klokken 10:00, via AllThingsLive og Ticketmaster.

Girl in red kan også opleves på årets NorthSide Festival.

LÆS OGSÅ: Tivoli klar med programmet for årets havefester. 


Varm op med "Hornylovesickness":

ANNONCE