Nyhed

Nøgenbilleder af Britney Spears deler vandene

I den forløbne uge har Britney Spears publiceret nye billeder af sig selv - helt nøgen

På nogle af billederne holder hun hænderne for brysterne, skjuler sit kønsorgan med emojis og holder sin hund foran sine ædlere dele. Kunsterens beslutning om at dele billederne på Instagram har udløst en diskussion på internettet.

De nye billeder har givet en del fans anledning til bekymring for Spears' mentale sundhed. Under Instagram-posterne kan man læse kommentarer som "hun har det tydeligvis ikke godt", "andre som er bekymrede?" og "ærligt talt bør man holde visse billeder for sig selv. Du behøver ikke dele alt".

LÆS OGSÅ: Britney Spears mister ufødt barn

Trods bekymringen er der flere, som har erklæret deres støtte til Britney. En af dem, som mener at fans skal blande sig udenom, er Nelson Saavedra, som er hovedadministratoren bag #FreeBritney.

"Skader de her billeder nogen? De skader ikke os. De skader ikke hende. Hvorfor skal vi antage noget?", udtaler han i et interview med Rolling Stone og tilføjer:

"Lad den her kvinde finde ud af det selv. Bare lad hende være et menneske. Hun kommer ikke til at blive perfekt. I en stor del af den tid, vi har oplevet Britney, har vi ikke givet hende plads til at være et menneske. Hver gang, hun er menneskelig, er det et problem."

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Britney Spears (@britneyspears)


Britney Spears fik for nylig kontrol over sit liv igen efter at have levet under formynderskab i 13 år. Saavedra mener, at publiceringen af billederne for hende er en måde at tage magten over det liv, hun mistede kontrollen over.

"Det her er for hende en måde at bearbejde mange af disse følelser. Og i stedet for at dømme, synes jeg at det er vigtigt, at folk kigger på det her og siger: 'Hun arbejder sig igennem noget. Og det er okay'," mener Saavedra.

Britneys nye opdateringer er blevet sammenlignet med et photoshoot med Hillary Duff, hvor hun også var helt nøgen. Matt Bernstein, som er fotograf og indholdsskaber, mener at reaktionen ville have været anderledes, hvis Duff havde offentliggjort nøgenbilleder taget hjemme i spejlet.

"Jeg tror, at folk ville sige 'Hillary Duff, hvad har du gang i?' Og en stor grund til, at Britney får så meget had - udover det faktum, at hun er Britney og folk har det fint med at dømme hende på grund af hendes historik - er formentlig, at folk bliver utilpasse, når kvinder selv bestemmer, hvordan deres egen krop portrætteres," siger fotografen i et interview med Rolling Stone.

 

ANNONCE