Nyhed

Trommeslagerne fra Pearl Jam og Red Hot Chili Peppers distancerer sig fra interview om Taylor Hawkins

”Jeg blev spurgt af Rolling Stone, om ikke jeg ville dele nogle minder af vores tid sammen, hvilket jeg regnede med skulle indgå i en kærlig hyldest, som han fortjente"

Matt Cameron og Chad Smith, trommeslagere i henholdsvis Pearl Jam og Red Hot Chili Peppers, blev i forbindelse med Foo Fighters-trommeslager Taylor Hawkins' pludselige bortgang interviewet af Rolling Stone. De gik begge ud fra, at artiklen havde et positivt mål, men efter publiceringen af artiklen, er de begge gået ud og har ytret deres egen afstandtagen fra artiklen, der i deres mening er fejlciterende og har taget dem begge ude af kontekst.

I denne Rolling Stone-artikel er de to trommeslagere begge blevet citeret for at have oplevet en voksende udmattelse fra Hawkins’ side. Disse udtalelser er både i henhold til Hawkins’ forhold til Foo Fighters’ travle og hektiske koncertkalender, men også til specifikke hændelser.

Disse specifikke hændelser, der omtales i artiklen, drejer sig om samtaler imellem bandmedlemmerne og derudover et tilfælde af at Hawkins åbenbart skulle være kollapset i et fly på vej til en koncert. En repræsentant for Foo Fighters har, ved publiceringen af artiklen, været ude at afkræfte validiteten bag disse udtalelser.


Det ovenstående citat kom fra Chad Smith på Instagram, og Cameron har i samme vending skrevet på Instagram: ”Jeg gik ud fra, at det ville være en fejring af hans liv og arbejde. Mine udtalelser var taget ud af kontekst og formet ind i et narrativ, jeg aldrig havde intenderet. (...) Jeg har udelukkende den dybeste kærlighed og respekt for Taylor, Dave og hele Foo Fighters-familien. ”

Foo Fighters og Hawkins’ familie har endnu ikke responderet på de to trommeslageres udtalelser.

LÆS OGSÅ: Heartland Festival mister hovednavn - igen


ANNONCE