Nyhed

VIDEO: Taylor Swift bliver æresdoktor – og taler til nybagte kandidater

Talen blev holdt i storslåede rammer på et stadion

Taylor Swift modtog i går et æresdoktorat fra New York University i kategorien "Fine Arts" og holdt ved sammme lejlighed en tale til årets kandidater fra universitetet. Det skete i storslåede rammer på byens Yankees-stadion. Se talen nedenfor.

"Sidste gang jeg var på et stadion af denne størrelse, dansede jeg rundt på høje hæle og havde en glitrende trikot på. Dette her outfit er meget rarere at have på," indledte Swift sin tale med henvisning til den kandidat-robe med tilhørende hue, hun bar.

Lidt senere i sin tale jokede hun med, at "jeg er 90 procent sikker på, at hovedårsagen til, at jeg er her, er at jeg har en sang, der hedder '22'" med henvisning til sangen fra hendes 2012-album Red, der egentlig handler om at være 22 år gammel.

Swift fortalte også, at hun selv ikke havde taget nogen uddannelse siden tiende klasse, fordi hun allerede umiddelbart derefter var blevet professionel musiker, og at hun helst ikke ville give de nybagte kandidater gode råd, fordi hun havde fået utallige uønskede råd som ung musiker. Hvis hun absolut skulle give nogle, skulle det være, at man ikke skal bekymre sig om alle ting på én gang, man ikke skal være bange for at være pinlig, at man ikke skal skjule sin begejstring for noget, at man skal yde en indsats, og at man ikke skal være bange for at fejle.

Se hele talen nedenfor, hvor Swift går på scenen efter 59 minutter og 30 sekunder, eller læs den hos Pitchfork.

ANNONCE