Nyhed

Alec Benjamin giver koncert i Danmark

GAFFA.dk - alt om musik

Den 17. juli 2022 resonerer den dybtfølte røst i Store Vega i København, når Alec Benjamin synger salen i gang.

Den amerikanske pop-storyteller besøgte sidst Danmark i 2019. Support leveres af den svenske singer-songwriter Winona Oak, som blandt andet har samarbejdet med The Chainsmokers.

Fra spillestedernes parkeringspladser til udsolgte sale på tværs af USA og Canada. Det er den rejse, som i dag har bredt Alec Benjamins stemme og fortællinger ud til hele verden. Artisten tæller mere end fire milliarder streams, ti millioner følgere på hans social media-konti og mere end en milliard visninger på hans YouTube-kanal. 


Magasinet TIME udråbte i 2019 Alec Benjamin som den næste generations pop-storyteller. Det kan eksempelvis understreges med cadeauer som dobbeltplatin for hittet “Let Me Down Slowly”, platin for “Water Fountain” og guld for “Oh My God”. 

LÆS OGSÅ: Fra parkeringspladsen til toppen af Spotify

Alec Benjamin lader sig inspirere af sine iagttagelser og tvivl om omverdenen. Disse refleksioner er kardinalpunkterne i hans kommende album nummer to, (Un)commentary, som udkommer den 15. april 2022. Tekstuniverset tager afsæt i pres og skuffelser, afhængighed af sociale medier, eksistentielle kriser og øvrige manifestationer fra “menneskets rå natur”.


Alec Benjamin udtaler om det nærtforestående album, at han synes, "min generation har meget legitime kritikpunkter af alt det, der sker i vores land og i hele verden lige nu. Spørgsmålet er, om vi vil ødelægge os selv, eller om vi vil forlade dette sted endnu bedre, end vi fandt det? Vi er alle nødt til at træffe den beslutning.”

Billetsalget starter den 25. marts kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

Varm op med Alec Benjamins performance af “Older” fra The Tonight Show with Jimmy Fallon:


ANNONCE